Docent

Paula Adelaar - oprichtster van de School

Oprichtster van de School, samen met Arij de Jong in 1988. De opleiding is in 1995  begonnen, nadat Arij en ik 7 jaar allerlei ontwikkeling en bewustwordings cursussen hadden gegeven en ons rijp vonden om een opleiding te geven. Sinds 2015 geef ik de opleiding alleen, wel met behulp, af en toe, van de gastdocenten. Wat ik ooit met Arij ben begonnen zet ik voort. Ik blijf het geweldig vinden betrokken te mogen zijn bij de ontwikkeling en groei van anderen. Ook het anderen leren overbrengen van de helende energie blijft mijn passie. Ik oefen al 44 jaar een praktijk uit als paranormaal/energetisch nieuwetijdtherapeut, waar ik als spiritueel raadgeefster en behandelaar mensen probeer bij te staan zich bewust te worden van zichzelf op hun weg naar genezing, zowel zielsmatig als fysiek. Laten zien dat omstandigheden zich aanpassen aan jouw verandering, groei. Moed ontwikkelen om stappen te zetten in je leven.
Dit gebeurt d.m.v. energieoverdracht en vooral gesprekken over het feit dat de meeste mensen niet trouw zijn aan zichzelf. Samen kijken naar wat ze echt nodig hebben, wie ze zijn en hoe ze daar kunnen geraken. Meer in balans en harmonie leven. Mooie bewustwordingsgesprekken zijn dat vaak. Ik zie de mensen krachtiger worden en zelfbewuster doordat ze o.a. meer contact met zichzelf krijgen. Het mooie is dat dan de omstandigheden zich aanpassen aan hun verandering en groei.
Het energetisch behandelen ondersteunt enorm hun proces. Behalve de persoonlijke consulten en de opleiding tot energetisch therapeut geef ik ook consulten en cursussen handlezen met als doel zelfkennis en objectiviteit te vergroten. Het geleerde kan aangewend worden in eigen leven en in een praktijk of als aanvulling in een praktijk. D.m.v. het handlezen kom je van je oordelen, als je die nog hebt, af. Prachtige karakter blauwdrukken, invloeden van het ouderlijk huis, jeugd, school.
Invloed van vader en moeder, biologische ouders of niet biologische ouders. Bewustmakers die je pad kruizen duiden enz. enz. enz..
Ken uzelf, bijna onmisbare hulp bij het willen leven als bewust levend mens.

Adres praktijk en cursusruimte:
Luilaantje 51, 1935 BV Egmond-binnen
Telefoon 06-50745491
email: paulaadelaar@hotmail.com

Arij de Jong- oprichter van de school.

Was jarenlang werkzaam als leraar in het Middelbaar Onderwijs en sinds 1988 als docent aan de School. Sinds 1988 worden er cursussen gegeven. Uit deze activiteiten is in 1995 de School voor Magnetiseren en Ontwikkeling van Hogere Vermogens geboren. Arij is afgereisd naar het licht (december 2018).

Merel Kühbauch - Lerares anatomie / fysiologie

Reacties zijn gesloten.