Docenten

Paula Adelaar

Werkt als energetisch therapeut sinds 1975
Oprichtster van de School, samen met Arij de Jong in 1988
De opleiding is in 1995  begonnen, nadat Arij en ik 7 jaar allerlei ontwikkeling en bewustwordings cursussen hadden gegeven en ons rijp vonden om een opleiding te geven.
Sinds 2015 geef ik de opleiding alleen, wel met behulp, af en toe, van de gastdocenten.
Wat ik ooit met Arij ben begonnen zet ik voort. Ik blijf het geweldig vinden betrokken te mogen zijn bij de ontwikkeling en groei van anderen. Ook het anderen leren overbrengen van de helende energie blijft mijn passie.

Ik oefen al 44 jaar een praktijk uit als paranormaal/energetisch nieuwetijdtherapeut, waar ik als spiritueel raadgeefster en behandelaar mensen probeer bij te staan zich bewust te worden van zichzelf op hun weg naar genezing, zowel zielsmatig als fysiek.
Laten zien dat omstandigheden zich aanpassen aan jouw verandering, groei. Moed ontwikkelen om stappen te zetten in je leven.
Dit gebeurt d.m.v. energieoverdracht en vooral gesprekken over het feit dat de meeste mensen niet trouw zijn aan zichzelf. Samen kijken naar wat ze echt nodig hebben, wie ze zijn en hoe ze daar kunnen geraken. Meer in balans en harmonie leven. Mooie bewustwordingsgesprekken zijn dat vaak. Ik zie de mensen krachtiger worden en zelfbewuster doordat ze o.a. meer contact met zichzelf krijgen. Het mooie is dat dan de omstandigheden zich aanpassen aan hun verandering en groei.
Het energetisch behandelen ondersteunt enorm hun proces.

Behalve de persoonlijke consulten en de opleiding tot energetisch therapeut geef ik ook consulten en cursussen handlezen met als doel zelfkennis en objectiviteit te vergroten. Het geleerde kan aangewend worden in eigen leven en in een praktijk of als aanvulling in een praktijk.
D.m.v. het handlezen kom je van je oordelen, als je die nog hebt, af. Prachtige karakter blauwdrukken, invloeden van het ouderlijk huis, jeugd, school.
Invloed van vader en moeder, biologische ouders of niet biologische ouders. Bewustmakers die je pad kruizen duiden enz. enz. enz..
Ken uzelf, bijna onmisbare hulp bij het willen leven als bewust levend mens.

Adres praktijk en cursusruimte:
Luilaantje 51, 1935 BV Egmond-binnen
Telefoon 06-50745491
email: paulaadelaar@hotmail.com

Arij de Jong- oprichter van de school.

Was jarenlang werkzaam als leraar in het Middelbaar Onderwijs. Sinds 1988 werkzaam als docent aan de school.
Sinds 1988 worden opleidingen gegeven. Uit deze activiteiten is in 1995 de School voor magnetiseren en ontwikkeling van hogere vermogens geboren.
Arij is gestopt met lesgeven, hij werkt nu nog als
adviseur op de achtergrond.

Inmiddels is Arij opgestegen naar het Licht het ware thuis, op 28 december 2018.
Hij voedt ons nu vanuit een andere dimensie.

Merel Kühbauch - Lerares anatomie/fysiologie

Rob Mulder - gastdocent

Hoi,

Leuk dat je deze website van “De School” bezoekt. Ik heb de opleiding zelf ook gedaan en ben begonnen in 2001. Life-changing kan ik wel zeggen! Mijn spiritueel bewustwordingsproces begon hier. Ik deed de 2 jarige basisopleiding en daar aansluitend het verdiepingsjaar. Ontzettend veel geleerd en vooral over mijzelf zoals hoe met mijn hoog-gevoeligheid om te gaan en het onderscheid in aanvoelen van wat bij mij hoort, wat bij een ander en mijzelf daarbij te beschermen. En over spirituele kennis, wat moet ik ermee, kan ik er mee? Allemaal leuk en aardig, maar wel graag met de twee  voetjes op de grond en vooral geen “Oh wat bijzonder” gedoe allemaal. Voor mij is het altijd belangrijk geweest dat spiritualiteit mijn dagelijkse leven zingeving, kleur, betekenis en handvatten geeft en dat is inmiddels goed gelukt want ik kan mij geen leven meer voorstellen zonder de kennis die ik nu inmiddels heb vergaard. Mijn reis is daarna verder gegaan maar ik heb altijd contact gehouden met Paula en Arij. Ik ben ze dankbaar voor de wijze levenslessen die ik van hen heb meegekregen. Trots op deze unieke school die zich in de drukke vijver van spirituele opleidingsinstituten kan onderscheiden door het kleinschalige, vrije en persoonlijke karakter waarbij de lessen zich flexibel lijken aan te passen aan de ontwikkelingen en belevingen van de studenten. Het gaat hier altijd over de kern van het mens zijn. Tegelijkertijd is er respect voor een ieder zijn persoonlijke weg dus waar je wel of niet aan toe bent. Sinds 2016 ben ik één van de assistenten van Paula en dat vind ik erg leuk, leerzaam en waardevol om te doen. Wie weet ontmoeten ook wij elkaar, het lijkt me tof!

Rob*

Omar de Jong - gastdocent

Maatschappelijk werker, energetisch therapeut, begeleider en coach.

Hallo, welkom en fijn dat je hier bent! Als zoon van Paula en Arij koos ik zielsmatig de juiste ouders om bij op te groeien. In mij zit namelijk een niet aflatend verlangen naar groei en ontwikkeling. Het is mij met de paplepel ingegoten en via een HBO studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening vond ik voor mezelf de brug tussen spiritualiteit en realiteit. Zelf heb ik vele zelfstudies gedaan. Ik bestudeerde Eckhart Tolle, Mooji, Christiane Beerlandt, Jozef Rulof, Jan Geurtz en vele anderen en volgde de cursussen van deze School tweemaal. Ook geef ik les tijdens de bespreking van het werk van Eckhart Tolle in het verdiepingsjaar (jaar 3) van deze School. Met de groei van mijn bewustzijn gedurende mijn leven deze keer op aarde ging mijn licht feller schijnen en ervaarde ik dat ik andere mensen kon helpen om samen (!) verder te groeien. Dit is dan ook voornamelijk wat ik doe in het dagelijks leven en tegelijk mijn grootste passie. Ik hoop je eens te ontmoeten, laten we vanuit het hart met elkaar verbinden en groeien! Warme groet, Omar de Jong

Roos de Jong - gastdocente

Docente pedagogiek in het beroepsonderwijs.

Reacties zijn gesloten.