Docenten

Paula Adelaar

Sinds 1988 werkzaam als docente aan de School.
Werkt als energetisch/nieuwetijdstherapeut. Zij geeft behalve persoonlijke consulten ook opleidingen Handlijnkunde voor beginners en gevorderden, met het doel zelfkennis en objectiviteit te vergroten.
Praktijk te Heiloo: mobiel 06- 50 745 491.

Arij de Jong- oprichter van de school.

Was jarenlang werkzaam als leraar in het Middelbaar Onderwijs. Sinds 1988 werkzaam als docent aan de school.
Sinds 1988 worden opleidingen gegeven. Uit deze activiteiten is in 1995 de School voor magnetiseren en ontwikkeling van hogere vermogens geboren.
Arij is gestopt met lesgeven, hij werkt nu nog als
adviseur op de achtergrond.

Merel Kühbauch - Lerares anatomie/fysiologie

Rob Mulder - gastdocent

Hoi,

Leuk dat je deze website van “De School” bezoekt. Ik heb de opleiding zelf ook gedaan en ben begonnen in 2001. Life-changing kan ik wel zeggen! Mijn spiritueel bewustwordingsproces begon hier. Ik deed de 2 jarige basisopleiding en daar aansluitend het verdiepingsjaar. Ontzettend veel geleerd en vooral over mijzelf zoals hoe met mijn hoog-gevoeligheid om te gaan en het onderscheid in aanvoelen van wat bij mij hoort, wat bij een ander en mijzelf daarbij te beschermen. En over spirituele kennis, wat moet ik ermee, kan ik er mee? Allemaal leuk en aardig, maar wel graag met de twee  voetjes op de grond en vooral geen “Oh wat bijzonder” gedoe allemaal. Voor mij is het altijd belangrijk geweest dat spiritualiteit mijn dagelijkse leven zingeving, kleur, betekenis en handvatten geeft en dat is inmiddels goed gelukt want ik kan mij geen leven meer voorstellen zonder de kennis die ik nu inmiddels heb vergaard. Mijn reis is daarna verder gegaan maar ik heb altijd contact gehouden met Paula en Arij. Ik ben ze dankbaar voor de wijze levenslessen die ik van hen heb meegekregen. Trots op deze unieke school die zich in de drukke vijver van spirituele opleidingsinstituten kan onderscheiden door het kleinschalige, vrije en persoonlijke karakter waarbij de lessen zich flexibel lijken aan te passen aan de ontwikkelingen en belevingen van de studenten. Het gaat hier altijd over de kern van het mens zijn. Tegelijkertijd is er respect voor een ieder zijn persoonlijke weg dus waar je wel of niet aan toe bent. Sinds 2016 ben ik een van Paula’s assistenten en dat vind ik erg leuk, leerzaam en waardevol om te doen. Wie weet ontmoeten ook wij elkaar, het lijkt me tof!

Rob*

Omar de Jong - gastdocent

Maatschappelijk werker, coach.

Roos de Jong - gastdocente

Docente pedagogiek in het beroepsonderwijs.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.