Ervaringen van cursisten

Een paar reacties van cursisten op de vraag “hoe heb je het basisjaar ervaren” ?

Veel geleerd over mezelf
Ik heb veel over mezelf geleerd. Veel van de vraagtekens die er waren hebben nu een plek gekregen. Ik kan beter met mijn energie omgaan en ben mij bewuster geworden van de energie die door mij heen stroomt. Verder heb ik het als zeer prettig ervaren om de groep te leren kennen en mijn kunnen te ervaren en te bespreken met hen. Mijn hooggevoeligheid is groter geworden, maar wel beter in de hand te houden voor mezelf.


Sterke transformatie
Ik heb het basisjaar als een jaar van sterke transformatie mogen beleven. De vijf jaren voor de opleiding heb ik ook veel aan mijzelf kunnen werken, maar de opleiding heeft mij op een andere manier dichter bij mijzelf gebracht. Ik heb mijn gevoeligheid leren waarderen als een zeer fijn aspect van mijzelf. Begrijp en voel beter waar mijn grenzen liggen. Zie steeds duidelijker wat niet meer bij mij past. Een proces van loslaten en dit ook durven. Ik ben milder geworden naar mijzelf en draag steeds meer uit wie ik werkelijk ben. Ik voel me gegrond en weet richting te geven aan mijn leven.


Zeer leerzaam

Zeer leerzaam en goed voor eigen ontwikkeling in de spiritualiteit. Heeft me veel inzicht gegeven!

Een jaar vol herkenning, verandering, verwondering en verrijking en heel veel plezier in alle oefeningen, mantra zingen enz. enz..

Ontdekkingstocht!


Gegroeid en meer tevreden

Ben over het algemeen zeer positief. Kom elke keer weer met plezier richting Egmond-binnen, fijne groep onder bezielende leiding! De laatste 5, 6 jaar veel met mezelf bezig geweest o.a. therapie maar m.n. deze cursus lijkt mij meer inzicht te hebben gegeven waardoor ik makkelijker oude zaken los kan laten. Heb dan ook het gevoel dat ik op persoonlijk vlak ben gegroeid en een meer tevreden persoon ben geworden maar besef dat ik er nog niet helemaal ben. Het spirituele vlak blijft me mateloos boeien, zou meer willen en kunnen en ervaren echter dit laat zich niet afdwingen.... Heb in ieder geval vertrouwen in mijzelf en/ervaar dat ik op de goede weg ben!


Toegeven aan hogere vermogens

Veel nieuwe dingen geleerd, verdiepende informatie gekregen. Ik merk dat ik steeds dichter bij mezelf kom. Maar dat het best moeilijk is om mezelf echt open te stellen voor het spirituele. Men zegt dat ik bepaalde gaven heb, dit heb ik ongeveer 12 jaar geleden voor het eerst sterk ervaren. Maar op de cursus lijkt “mijn energie” niet helemaal te stromen. Ik lijk wel niet toe te willen geven aan accepteren/integreren van mijn hogere vermogens. Maar het is wel in ontwikkeling.


Veel blijer

Ik ben een stuk rustiger geworden, raak niet zo gauw meer in paniek, loslaten waar ik moeite mee heb t.a.v. de ziekte van mijn man. Geniet veel meer van de kleine dingen, neem beslissingen zonder schuldgevoel. In de vakantie triggerde het weer met familie, zoals jij dat zo mooi kunt zeggen, ik besefte dat later pas maar dacht o ja, zo zit dat.  Ik kom steeds weer een stukje verder. Soms zie ik zomaar een aura om iemands hoofd, neem minder pijn over, ik ben veel blijer.

Reacties zijn gesloten.